Cafe in Het Nutshuis


In opdracht van Het Nutshuis heb ik een interieurontwerp gemaakt voor het cafe op de begane grond, grenzend aan een groene binnentuin in het centrum van Den Haag. De opdrachtgever vond het belangrijk een prettige sfeer te creëren in de donkere parterre van Het Nutshuis, naast de oude bankkluis. Verschillende functies moesten een plek vinden: voldoende zitruimte met tafels om te eten, een luie zit, een podium en de bestaande leestafel ik die eerder voor Het Nutshuis ontworpen had. In overleg met de opdrachtgever en cateraar [Juni uit de Molenstraat] is een op maat gemaakte bar ontworpen en gerealiseerd met ingebouwde apparatuur en een mobiel buffetgedeelte. Tijdens lezingen en andere activiteiten kunnen de tafels en hanglampen uit de weg worden geruimd om een podium met of zonder stoelen te creëren.

Het projectmanagement en de bouwbegeleiding van de diverse uitvoerende partijen heb ik ook verzorgd.

 

For Het Nutshuis in the center The Hague I designed the cafe on the ground floor consisting of a seating area with tables, a reading table, an elevation with couch and lazy chairs, and a bar with equipment and mobile buffet.

 

 

 

2 145679101112
.