Studioruimte Patswerk


Grafisch ontwerpbureau Patswerk vroeg mij om een aanvullend ontwerp/ restyling van hun studioruimte te maken. Er moest een duidelijker organisatie van de ruimte zijn, opbergruimte was gewenst en meer groen.

Hierop heb ik een schuine opbergruimte met ingebouwde boekenkast en displaymogelijkheden ontworpen als reactie op de bestaande verhoogde zithoek met schuine zijkant. Deze diagonale lijn die de ruimte opdeelt loopt visueel door d.m.v. een kleurvlak op de vloer. Meerdere berken boomstammetjes naast elkaar creëren een groene en natuurlijke scheiding tussen twee werkruimtes. Er is ook een bredere vensterbank gemaakt waar voor en op meerdere planten staan. Ook hangen er verschillende planten voor de grote, hoge ramen.

 

For graphic design studio Patswerk I redesigned their studiospace. It consists of a diagonal storage space with bookcabinet and display area. This diagonal line visually continues by a colourblock on the floor. Multiple birch tree-trunks create a seperation between two workspaces. There are also more plants standing and hanging in front of the large, high windows.

DSC_0333 DSC_0298DSC_0332DSC_0335DSC_0337DSC_0351
.