Studioruimte Vruchtvlees 2.0


Omdat het team van Vruchtvlees flink gegroeid is, groeit de studioruimte met hun mee. Vanuit het eerdere conceptontwerp (zie vorig ontwerp) is de werkruimte uitgebreid met een vergaderruimte, een op maat gemaakte grote vergadertafel en werktafel, een ‘champagneplank’ voor als er iets te vieren is en nieuwe verlichting. De vergaderruimte is gecreërd door middel van een geluidsdichte glazen scheidingswand zodat hier scrumsessies gehouden kunnen worden en er ligt kunstgras op de vloer zodat dit een ‘speelveld’ is geworden.

 

Because of the ever growing team of Vruchtvlees their studio space needed to grow with them. Out of the earlier concept design of their studio, the space is expanded with a meeting room, a large custom made table, a ‘champagneholder’ and new lighting. The meeting room is created with an acoustic glass wall and an artificial grass lawn.

DSC_0242 champagneplankvv4DSC_0234DSC_0236DSC_0247DSC_0267DSC_0280
.